top of page

EEN EIGEN HUIS

IN UITWELLINGERGA
2 huizen direct Casco op te leveren!

HET PARK

Het plassen-en poelengebied met originele namen als Jentsjemar, Oudhof, Zwarte en Witte Brekken biedt het hele jaar door schitterende vaarroutes. Op loopafstand vindt u vogeluitkijkpunt De Staten met in alle seizoenen een indrukwekkend uitzicht op de natuur en de vogelrijkdommen in het gebied.

Het park ligt gesitueerd midden in het Friese merengebied in Uiterwellingerga. Midden tussen de Friese meren en het nabijgelegen Sneek.

Wie meer van aktie houdt, vaart vanuit het park richting het Sneekermeer met de bekende Sneekweek en het Skutsjesilen als hoogtepunten. In het gebied bieden de vele dorpjes als Langweer, Terhorne, Joure en Goingarijp een ruime keuze aan ontspanning. U vindt hier diverse recreatieve voorzieningen, restaurants en terrassen. En allemaal aan het water!

Op Krekt op 't Wetter geniet u van de rust en ruimte in een schitterende omgeving met alle faciliteiten binnen handbereik. Op slechts 10 autominuten bevindt u zich op de mooiste Burggolf golfbaan van Friesland in StNicolaasga.

CONTACT
bottom of page